Bel of mail ons: 0184-601474 info@dezeeuwbv.nl

Over De Zeeuw

Al meer dan 40 jaar is aannemersbedrijf De Zeeuw een begrip in Groot Ammers en omstreken. In 1974 werd het aannemersbedrijf opgericht door de heer S de Zeeuw en inmiddels hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in timmerwerken, nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties. Inmiddels werken we met meer dan 15 vakkundige personeelsleden voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.  In 2006 heeft de heer S de Zeeuw het aannemersbedrijf aan zijn zoon overgedragen.

Of het nu gaat om verbouw, aanbouw, renovatie of nieuwbouw, wij werken met de beste materialen. Daarmee kunnen we u, in combinatie met ons vakmanschap, de beste kwaliteit bieden.

Aannemersbedrijf De Zeeuw staat voor helderheid en degelijkheid. En daar hoort natuurlijk een optimale kwaliteit bij. Wij hebben ons dan ook aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland.

BouwGarant-aannemer

Als BouwGarant-aannemer dienen wij te voldoen aan strenge kwaliteitseisen en ons te houden aan klantgerichte gedragsregels. Omdat wij als BouwGarant-aannemer beschikken over de juiste diploma’s en aantoonbare ervaring, is de consument verzekerd van vakmanschap. Ook hoeft de opdrachtgever niet te twijfelen aan de betrouwbaarheid van de BouwGarant-aannemer. Afspraken worden schriftelijk vastgelegd en alle noodzakelijke verzekeringen zijn afgesloten.

De Stichting Bouwgarant toetst ons periodiek op onze bedrijfsvoering, de kwaliteit van onze producten en de dienstverlening aan onze klanten.

Aangesloten bij Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw en behartigt met name de belangen van de bouwbedrijven die in de burgerlijke en utiliteitsbouwsector actief zijn.

Werkwijze

Aannemersbedrijf De Zeeuw werkt met een hecht team aan kwalitatieve, hoogwaardige bouw. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat u kunt verwachten. Daarom gaan we altijd volgens een stappenplan te werk. Deze ziet er als volgt uit:

Het eerste gesprek 

Persoonlijk contact is belangrijk in ons bedrijf en u als klant staat daarbij centraal. In een verkennend gesprek inventariseren we uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laten u voorbeelden zien.

Ontwerp

Uw wensen vertalen we in een plan. Daarbij geven wij precies aan welke materialen wij adviseren en maken we een duidelijke prijsopgave, die voor iedereen te begrijpen is. Desgewenst kan een architect een ontwerp voor uw nieuwe huis of verbouwing maken.

Planning

Een goede planning is noodzakelijk in het bouwproces. Wij maken een heldere planning waarin precies staat wat wanneer gebeurt. Zo weten u en wij waar we aan toe zijn.

Tijdens de bouw

Dan kan het echte bouwen beginnen. Tijdens het bouwproces houden wij u natuurlijk op de hoogte van de vorderingen.

Oplevering

De oplevering van uw huis of verbouwing is natuurlijk het mooiste moment. Wij lopen alles samen na, om te zorgen dat alles helemaal in orde is.

Wij vinden een tevreden klant het allerbelangrijkst. Mocht u achteraf nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.

Meer weten? Bel of mail ons