Bel of mail ons: 0184-601474 info@dezeeuwbv.nl

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Aannemersbedrijf De Zeeuw begeleidt u van het eerste idee tot de oplevering. Naast de nieuwbouw van vrijstaande woningen in de vrije sector. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste bouwbesluiten en kunnen u dus optimaal adviseren bij de keuzes die u moet maken. Desgewenst kunnen we samen met u een ontwerp maken.

Utiliteitsbouw

Naast de bouw van vrijstaande woningen in de vrije sector zijn wij tevens gespecialiseerd in utiliteitsbouw. Het voordeel daarvan is dat uw wensen voorop staan. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste bouwbesluiten en kunnen u dus optimaal adviseren bij de keuzes die u moet maken. Desgewenst kunnen we samen met u een ontwerp maken.

Bedrijfspanden

In de afgelopen jaren is ruime ervaring opgedaan in het bouwen van kleine- en middelgrote bedrijfspanden. Denk hierbij aan; winkelpanden, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen.

Wij werken voor een breed scala aan opdrachtgevers, variƫrend van een telecombedrijf tot een machinefabriek. Bij elke opdracht worden specifieke eisen gesteld die we in samenspraak met de opdrachtgever weten te realiseren

Kopje koffie?

Maak gerust een afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Nieuwbouw

Bekijk hier onze meest recente projecten, waar wij met veel plezier en toewijding aan gewerkt hebben.

Meer weten? Bel of mail ons